Index arrow Barfe
Barfe
Tentativa de denigrare a primarului de la Calimanesti

Evaluare utilizator: / 0
Data publicarii: 08-06-08

Contracandidatii primarului de la Cãlimãnesti, care au vãzut cã denigrarea edilului nu a avut efectul scontat si nu le-a adus voturile pe care le asteptau, se dau acum de ceasul mortii sã nãscoceascã ceva nou, pentru turul doi al alegerilor.

 
Neagoe s-a procopsit pe spinarea combinatului chimic

Evaluare utilizator: / 0
Data publicarii: 08-06-08

Candidatul independent la Primãria Ionesti s-a procopsit acum câtiva ani, sub masca unei sponsorizãri pentru administratia localã, luând tone întregi de tevi de la combinatul chimic, din care au ajuns doar câteva bucãti la primãrie.

 
Campania electorala pare sa o fi luat pe miriste in multe localitati valcene

Evaluare utilizator: / 0
Data publicarii: 08-06-08

În turul doi de scrutin, campania electoralã pare sã o fi luat pe miriste în multe localitãti vâlcene. Dincolo de lege si chiar de bunul simt, sunt folositi drept „agenti electorali” preoti, vãcari, tigani, iar lupta pentru postul de primar se duce acum mai mult prin presiuni si prin cumpãrarea voturilor decât curat si legal. La Ionesti preotii au început sã îi blesteme pe enoriasi, dar si în alte localitãti reprezentantii bisericii au început sã umble din casã în casã, pentru a face campanie pro sau contra anumitor candidati. În aceastã perioadã, în localitãti precum Voicesti, Drãgãsani, Ionesti, Popesti sau Stefãnesti, rudarii si tiganii sunt în al nouãlea cer, pentru cã pomenile electorale determinã acum prezenta la vot si chiar candidatii. În Voicesti, de exemplu, actualul primar nu s-a sfiit chiar sã demoleze un grajd din domeniul public si sã-l dea, bucatã cu bucatã, pe post de materiale de constructie rudarilor din zonã, sub formã de „mitã electoralã”.

 
Contracte ilegale la Notariatul Gutau

Evaluare utilizator: / 5
Data publicarii: 28-05-08
La Notariatul Mariana Gutau, sotia primarului Ramnicului, se incheie contracte de vanzare-cumparare pentru anumite terenuri fara ca proprietarii sa prezinte titlul de proprietate in original. Foarte multi primari din judet se plang de legalitatea indoielnica a unor contracte de vanzare-cumparare incheiate (toate) la notarita Mariana Gutau.
 
Dupa moartea lui George Radita anumiti indivizi au inceput sa lanseze zvonuri fanteziste

Evaluare utilizator: / 5
Data publicarii: 11-05-08
Imediat dupã moartea colegului nostru, George Rãditã, anumiti indivizi din administratie si chiar fosti colegi de breaslã ai sãi au început sã lanseze, voit sau nu, diverse zvonuri fanteziste. Dintre acestea, cel potrivit cãruia George ar fi fost bolnav de multã vreme si ar fi suferit de un soi de epilepsie, aflându-se sub tratament medical, este minciuna cea mai gogonatã scoasã „pe piatã” din interese obscure. De ani de zile, George nu suferise de vreo boalã si în nici un caz nu fãcea crize. Era un om vesel, sãnãtos si optimist, mult mai sãnãtos decât cei care au scos la mezat astfel de zvonuri mincinoase. Cauzele atacului de cord care l-a ucis rãmân deocamdatã un mister, care va fi elucidat însã cu timpul.
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 235 - 242 din 242
 

Editie tiparita
Ziare E-ziare.ro | Ziare

RSS Ştiri