Index arrow Stiri arrow Politica arrow PSR: Guvernantii ar trebui sa fie atenti, pentru ca va veni si nota de plata
PSR: Guvernantii ar trebui sa fie atenti, pentru ca va veni si nota de plata

Evaluare utilizator: / 0
SlabExcelent 
Data publicarii: 12-02-17
rotaru_-_pcr.jpg
Partidul Socialist Român, înţelegând nemulţumirile acumulate timp de 27 de ani în care România a fost jefuită prin politicile şi acţiunile promovate de toate guvernele, parlamentele şi preşedinţii României cu complicitatea condamnabilă a procurorilor şi magistraţilor, constată, cu satisfacţie, că un număr apreciabil de români au ajuns să-şi exprime dorinţa de a lupta împotriva corupţilor şi a corupţiei, se menţionează într-un comunicat de presă al formaţiunii. „Fără a contesta dreptul la libera exprimare a cetăţenilor, care au motive mai mult decât întemeiate să-şi exprime protestul faţă de toate nenorocirile care au fost abătute în această perioadă asupra lor şi asupra României, atragem atenţia că există şi marele pericol ca, în final, să constate că rezultatul manifestărilor se întoarce împotriva intereselor lor. Că, în realitate, ei, manifestanţi foarte cinstiţi şi de cea mai bună credinţă, vor deveni victime ale aceloraşi mari grupuri de presiune ale căror interese sunt contrare intereselor poporului român. Partidul Socialist Român îşi face datoria să-i informeze pe manifestanţi că cele mai afectate entităţi de unele măsuri luate de Guvern sunt companiile multinaţionale, din acest moment, trebuie să mărească salariul minim pe economie la 1450 lei şi, implicit, să plătească la bugetul statului impozitele aferente. Totodată, cei care sunt în conducerea acestor companii, în general străini, au venituri foarte mari şi sunt obligaţi să plătească CAS şi CASS, impozite care, până acum erau plafonate la nivelul maxim de cinci salarii medii pe economie, pentru restul veniturilor fiind scutiţi. Atenţie! De scutirea plăţii integrale a CAS şi CASS mai beneficiau, pe lângă alţii, şi o mare parte a magistraţilor, procurori şi judecători, dar şi lucrătorii din serviciile de informaţii. În plus, companiile străine, cunoscut fiind spiritul lor de conservare, simt nevoia să reacţioneze şi împotriva prevederilor prin care sunt acordate facilităţi substanţiale tinerilor întreprinzători, ceea ce ar duce la dezvoltarea capitalului autohton. Ca urmare, cunoscut fiind că, în general, câştigurile multinaţionalelor se traduc prin pierderi directe ale angajaţilor şi indirecte ale majorităţii românilor, al cărui venit naţional este transferat cu neruşinare în străinătate, Partidul Socialist Român atrage atenţia manifestanţilor că au obligaţia să-şi asume riscul de a constata, mai devreme sau mai târziu, că presupusul succes al protestelor se poate întoarce împotriva lor.
Cunoscut fiind faptul că instituţiile europene şi ambasadele anumitor state în România sunt interesate să păstreze şi să-şi mai însuşească părţi din averea tuturor românilor, Partidul Socialist Român atrage atenţia şi asupra pericolelor externe care sunt amplificate de această internaţionalizare a disensiunilor interne, chiar de către aşa zis-ul Preşedinte, Klaus Werner Iohannis, preşedinte al „partidului meu”, al „Guvernului meu” şi al „Parlamentului meu” şi de cozile de topor care aleargă cu jalbele la „înaltele porţi”, care nu fac altceva decât să confirme statutul de colonie americano-europeană al României. Această destabilizare internă face nu numai jocul ocupanţilor României, ci mai ales, pe al celor care speră să participe la reîmpărţirea zonelor de influenţă, la preluarea unor părţi consistente din ţara noastră, ale căror acţiuni se intensifică ca ritm şi agresivitate tocmai în aceste zile.
Partidul Socialist Român cere tuturor personalităţilor şi instituţiilor care, în loc să instige şi să coordoneze acţiunile de nerespectare a voinţei majorităţii, să pună capăt manipulării „românilor mei din stradă” şi să asigure condiţii legale de funcţionare a Parlamentului şi Guvernului, singurele instituţii implicate constituţional în procesul de legiferare. În acelaşi timp, nu putem să nu constatăm că actualii guvernanţi şi parlamentari ai coaliţiei care se află la putere sunt victime şi ale politicilor promovate de partidele lor în ultimii 27 de ani. În popor se zice: „spune-mi ce ai semănat că îţi spun ce o să culegi”. În final, Partidul Socialist Român lansează un apel la adresa guvernanţilor, parlamentarilor, indiferent din ce partid sunt, prin care îi roagă să  aibă grijă ce fac pentru că, nu peste mult timp, vor fi obligaţi să achite nota de plată! Valabil pentru toţi românii”, se menţionează într-un comunicat al PSR. 

 

SCRIEŢI UN COMENTARIU

Codul de securitate
Actualizează

< Precedent   Urmator >
 

Editie tiparita

Alte articole

PoliticaVasile Cocos: Valcenii sustin Guvernul Grindeanu

În cuprinsul unei declaraţii politice, deputatul PSD Vasile Cocoş a afirmat că vâlcenii susţin actualul Guvern...
+ Stirea completa

PoliticaRomulus Bulacu cere protejarea salariatilor Oltchim in urma privatizarii

Senatorul PNL Romulus Bulacu a adresat o interpelare ministrului Economiei, Alexandru Petrescu, referitoare la măsurile care urmează...
+ Stirea completa

PoliticaPSR cere demiterea presedintelui Klaus Iohannis

Partidul Socialist Roman nu-l mai recunoaşte pe Klaus Iohannis ca fiind preşedintele României şi solicită...
+ Stirea completa

PoliticaConstantin Rotaru: Corupcia exists si trebuie actionat fara intrerupere impotriva coruptilor

•    În opinia PSR, guvernanţii trebuie să dea socoteală pentru administrarea incompetentă sau...
+ Stirea completa

PoliticaPSR: Guvernantii ar trebui sa fie atenti, pentru ca va veni si nota de plata

Partidul Socialist Român, înţelegând nemulţumirile acumulate timp de 27 de ani în care România a fost...
+ Stirea completa

Ziare E-ziare.ro | Ziare

RSS Ştiri